Om oss


P&E Business Solutions är ett företag med erfarenhet från revision, redovisning och konsultation. Företaget startades av ett team med en gedigen erfarenhet från revision och konsultation från ett av de 4 största revisionsbolagen (Big four).

Med vår omfattande kompetens inom dessa områden erbjuder vi heltäckande och professionella tjänster till våra kunder. Vi har stor erfarenhet från att ha arbetat med företag från olika branscher och storlekar, och kan säkerställa att ekonomiska rapporter är rättvisa och uppfyller lagkrav. Inom redovisning kan vi bistå företag med allt från bokföring till årsredovisningar. Med vår konsultationserfarenhet hjälper vi företag med skattefrågor, företagsledning och affärsutveckling.

Oavsett företagets behov kan vi leverera skräddarsydda och kvalitativa tjänster som bidrar till framgång och tillväxt.

Våra värderingar


Professionalism

Vi strävar alltid efter att upprätthålla högsta nivå av professionalism i vårt arbete. Genom vår kompetens och noggrannhet levererar vi tjänster av hög kvalitet till våra kunder.

Förtroende

Vår byrå bygger på förtroende mellan oss och våra kunder. Vi förstår vikten av att vara tillförlitliga och konsekventa i alla våra interaktioner och erbjuder därför en trygg och pålitlig partner för våra kunder.

Kontinuerlig utveckling

Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och förändringarna inom redovisning och rådgivning. Genom fortbildning och lärande säkerställer vi att våra tjänster är aktuella och av högsta standard.

Samarbete

Vi värdesätter samarbete både internt och externt. Genom att arbeta tillsammans kan vi dra nytta av varandras kunskap och erfarenheter för att leverera bästa möjliga resultat till våra kunder.

Vår vision


Vår vision är att vara en ledande aktör inom branschen genom att erbjuda miljövänliga lösningar genom användning av molnbaserade och digitaliserade tjänster. Vi strävar efter att vara en föregångare inom hållbarhet genom att minska pappersförbrukning och effektivisera processer.

Genom att använda den senaste tekniken och innovativa verktyg erbjuder vi våra kunder effektiva och hållbara lösningar för deras redovisningsbehov. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och arbetar ständigt för att leverera hög kvalitet och professionell service. Tillsammans kan vi skapa en grönare och mer hållbar framtid.

Intresserad?

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era behov.