HR & Lön

Saknar ni viktig kompetens på företaget eller föredrar ni att lägga ert fokus på att stimulera tillväxten? Våra lönespecialister tar hand om alla komplexa frågor och effektiviserar lönehanteringen med digitala verktyg.


Outsourca löneadministrationen

Att sköta lönehanteringen kan vara tidskrävande och krångligt för många företag. Det kan vara svårt att hålla sig uppdaterad på lagar och regler som ständigt förändras. Genom att anlita våra lönespecialister kan företag vara säkra på att lönehanteringen sköts på ett professionellt sätt och att alla rättsliga krav uppfylls.

Att outsourca löneadministrationen gör att ni kan fokusera på det som är viktigast för er, företagets tillväxt. Med stöd av digitala verktyg automatiserar och förenklar vi processerna. Vi tar fram en lösning som passar företaget för en effektiv lönehantering enligt gällande lagar och regler för att spara tid och minimera risk för felaktigheter. Våra lönespecialister hanterar hela flödet och ni slipper administrationen.

Våra lönespecialister kan hjälpa till med att beräkna löner, hantera skatteavdrag och rapporter, samt se till att deklarationen lämnas in i tid. I tjänsten ingår även hantering av komplexa fall som avdrag, bonusar och ersättningar.

Löneprocessen - så går det till


1
Tidsrapportering

Löneberäkning
2

3
Lönebesked skickas ut

Rapportering
4

5
Utbetalning

Intresserad?

Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera era behov.